Gradnja

Privoščite si najboljše

Gradnja lastne hiše je zagotovo eden največjih in najbolj kompleksih projektov, s katerim se boste srečali v svojem življenju. Zato je izjemnega pomena, da se ga lotite z zaupanja vrednim in izkušenim izvajalcem, ki vam bo nudil strokovno podporo v vseh fazah gradnje in pripravah nanjo.

Zaupajte izkušenim!

V podjetju RIKO sledimo sodobnim smernicam projektiranja, uporabljamo napredna projektivna orodja in smo seznanjeni z aktualno gradbeno zakonodajo.

Sodobni trajnostni koncepti

v bivanjskih prostorih

Ekskluzivno

Ekskluzivnost linije hiš P. A. T. H.  L se ne kaže le preko P. A. T. H. koncepta, temveč v razponu izbire med različnimi tlorisi, nadstropji, konstrukcijskimi tipi, tipologijami strehi ter dizajnersko dovršenih notranjih zaključkov. Svojo hišo P. A. T. H.  L lahko prilagodite svojim specifičnim bivanjskim pričakovanjem.

  • Možnost lastne konfiguracije, 34 različnih tlorisnih rešitev.
  • Predaja na ključ v 8-10 mesecih.
  • Katalog s široko paleto notranje opreme in zaključkov po izboru Philippa Starcka.
Več

Domišljeno

Linija P. A .T. H.  S odlike P. A. T. H. koncepta prilagaja klasičnim bivanjskim pričakovanjem. Natančno premišljen tloris in funkcionalnost zaokrožuje prečiščena estetska misel Philippa Starcka.

P. A. T H.  S je svojim stanovalcem nadvse prijazna hiša.

  • Vnaprej definirana in optimizirana arhitekturna rešitev.
  • Rešitev na ključ v 6-8 mesecih.
  • Brezčasna estetika Philippa Starcka po dostopni ceni.
Več

Bi želeli posvet z našimi strokovnjaki?

Pogosta vprašanja

Kontakti

Na voljo smo za vsa vaša vprašanja in zanimanja glede P.A.T.H. hiš in lesene montažne gradnje. Izpolnite obrazec in v najkrajšem možnem času boste prejeli povratno informacijo.

KUPEC

Če se zanimate za svojo P.A.T.H. hišo, vas prosimo, da izpolnite obrazec in odgovorite na nekaj vprašanj, saj vam bomo tako lahko hitreje in učinkovito pomagali pri vaših vprašanjih. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Več

PARTNER

Vselej širimo svojo distribucijsko mrežo. Če prepoznavate v sodelovanju z nami odlične priložnosti in bi bili radi bili del P.A.T.H. distribucijske mreže, prosimo, izpolnite obrazec in kmalu vas bomo kontaktirali z nadaljnjimi informacijami.

Več

MEDIJI

Naša medijska sporočila in fotografije v visoki resoluciji so vam na voljo v rubriki Press kit. Če imate kakršna koli nadaljnja vprašanja, nam pišite na path@starckwithriko.com in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Več

Ostanite v stiku