Starck in Riko

P. A. T .H.  L

Raznolika linija hiš

Ekskluzivnost linije hiš P. A. T. H.  L se ne kaže le preko P. A. T. H. koncepta,  temveč v razponu izbire med različnimi tlorisi, nadstropji, konstrukcijskimi tipi, tipologijami streh ter dizajnersko dovršenih notranjih zaključkov. Svojo hišo P. A. T. H.  L lahko prilagodite lastnim bivanjskim pričakovanjem.

Konfigurator L

 

V nekaj preprostih korakih si lahko sami izberete svojo hišo P. A. T. H.:

1 / 5
Izberite tip tlorisa med modeli P. A. T. H.
Configurator arrow Configurator check
Izberite število sob
Configurator arrow Configurator check
Dodatne možnosti
Configurator arrow Configurator check
Izberite konstrukcijski model
Configurator arrow Configurator check
Izberite tip strehe
Configurator arrow Configurator check

P. A. T. H.   L galerija

P. A. T. H.  zunanjost

Steklena fasada

Steklena fasada, uokvirjena v visokokakovostne aluminijaste profile nemškega proizvajalca Schüco, z obiljem naravne svetlobe ustvarja pomembno ambientalno razkošje. Troslojna zasteklitev izpolnjuje najstrožje energijske zahteve, žaluzije, zaprte med steklene komore, pa še dodatno toplotno izolirajo.

“Cornice” streha

Unikatno zasnovana streha v obliki venca daje hiši resnično prepoznaven značaj. Ukrivljena streha, narejena iz trpežnih steklenih vlaken, je odlično  zavetje in dodatno senči notranje prostore. Strešni lok skrije vse strešne instalacije – prezračevanje, odtoke in solarne panele, foto-napetostne plošče – ki so tako neopazno nameščene na površini ravne strehe. Strešni venec lahko obenem deluje kot korita  za zeleno streho, ki jo zalivamo iz zbiralnika za deževnico.

Tende

Elegantne aluminijaste maske neopazno skrijejo platnene tende. Električno vodene nudijo senco in preprečujejo pregrevanje in prehajanje UV žarkov v notranjost. V primeru močnega vetra ali dežja se samodejno zaprejo in  zlijejo z aluminijasto fasado.

Okna / vrata

Posebej pozorno  smo izbirali okna in vrata, ki ob izpolnjevanju najstrožjih zahtev glede izolativnosti fasadnega ovoja zagotavljajo eleganten videz fasade s tankimi, 130 -milimetrskimi vertikalnimi okenskimi profili od tal do stropa. Vsa vrata, ki se odpirajo v zgornjem nadstropju, zavaruje steklena ograja.

Terasa

Preprosto oblikovana plavajoča lesena terasa se na  nivoju pritličja mehko preliva kot prehod med interierjem in eksteriejem.

Vetrna turbina

Hišo lahko dopolnjuje tiha in elegantna vetrna turbina Starck Revolutionair z izhodno močjo od 400 W do 1000 W. V součinkovanju z drugimi tehnologijami na obnovljive vire energije, kot so fotovoltaika ali sončni kolektorji, še dodatno zmanjšuje ogljični odtis in povečuje izrabo energije.

P. A. T. H.  notranjost

Lesene predelne stene

 Predelne stene iz masivnega smrekovega lesa dajejo hiši topel videz, prijeten vonj in ustvarjajo zdravo bivalno okolje. Lesena površina je fino brušena in naoljena. Masivne lesene stene so odlična statična podpora hiši, izvrtine za električne instalacije, natančno pred-izdelane med proizvodnim postopkom v tovarni, pa zagotavljajo hitrejše in natančnejše zaključevanje na terenu.

Lesen strop

Masivne lesene smrekove plošče prekrivajo stropne inštalacije v izolirani leseni medetažni in strešni konstrukciji. Fino brušena in naoljena lesena površina estetsko dopolnjuje  jeklene nosilce vzdolž stropa.

Jeklena konstrukcija

Velik in odprt bivalni prostor objema jeklena konstrukcija iz podpornih stebrov in vodoravnih nosilcev enotnih dimenzij, ki elegantno potekajo po stropu hiše. Peskana in prozorno obarvana površina ohranja vidno teksturo jekla in skupaj s prosojno stekleno fasado in toplino lesenih masivnih sten ter stropa učinkuje izbrano in estetsko..

Vgrajene žaluzije

V medsteklene komore vgrajene žaluzije še dodatno zmanjšujejo morebitne toplotne izgube in pripomorejo k večji intimnosti. Ročno, elektronsko ali avtomatizirano upravljane žaluzije v zimskem času zmanjšujejo toplotne izgube, čez poletje pa preprečujejo pregrevanje vašega doma.

Talni konvektorji

Hišo ogrevajo talni konvektorji, ki nevsiljivo potekajo po celotnem obodu hiše. Pokriti z gladkimi kovinskimi rešetkami skrivajo vso električno in strojno napeljavo, nameščeno v kanale.

Parket in druga oprema

P. A. T. H. zagotavlja številne možnosti personalizacije vašega doma, saj lahko izbirate med različnimi talnimi in stenskimi zaključki, sanitarno opremo in opcijami vgradnih luči. Širok nabor zaključkov treh različnih cenovnih razredov kombinirate na vse možne načine, s katerimi lahko ustvarite po lastni meri, okusu in želji opremljeno hišo P.A.T.H.

Pogosta vprašanja

Vas morda zanima hiša P. A. T. H.  S ?

Kontakti

Na voljo smo za vsa vaša vprašanja in zanimanja glede P.A.T.H. hiš in lesene montažne gradnje. Izpolnite obrazec in v najkrajšem možnem času boste prejeli povratno informacijo.

KUPEC

Če se zanimate za svojo P.A.T.H. hišo, vas prosimo, da izpolnite obrazec in odgovorite na nekaj vprašanj, saj vam bomo tako lahko hitreje in učinkovito pomagali pri vaših vprašanjih. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Več

PARTNER

Vselej širimo svojo distribucijsko mrežo. Če prepoznavate v sodelovanju z nami odlične priložnosti in bi bili radi bili del P.A.T.H. distribucijske mreže, prosimo, izpolnite obrazec in kmalu vas bomo kontaktirali z nadaljnjimi informacijami.

Več

MEDIJI

Naša medijska sporočila in fotografije v visoki resoluciji so vam na voljo v rubriki Press kit. Če imate kakršna koli nadaljnja vprašanja, nam pišite na path@starckwithriko.com in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Več

Ostanite v stiku