Montažne gradnje s podpisom Philippa Starcka in podjetja Riko

P. A. T. H. by Starck with Riko je pristop v oblikovanju bivalnega prostora. V linije hiš povezuje etiko in estetiko, najnovejše trende s področja gradbeništva in bivanjsko ugodje za stanovalce. Najboljše, kar odlikuje podjetje Riko, združuje s presežki na področju oblikovanja mednarodne oblikovalske ikone Philippa Starcka.

Predizdelanost

Vsi gradbeni elementi hiše P. A. T. H. – zunanje in notranje stene, strop in strešna konstrukcija – so vnaprej izdelani v naši proizvodni hali, kar lajša montažo na lokaciji, omogoča odpravo napak pred procesom montaže in delo na gradbišču manj obremenjuje okolje.  Tak način gradnje omogoča natančno načrtovanje, vnaprej določeno trajanje posamezne faze gradnje in seveda zanesljiv datum vselitve.

Les kot optimalno gradivo

Les je najbolj energetsko varčen in naravno obnovljiv med gradivi in surovinami. Zmanjšuje emisije ogljikovega dioksida in ima edini od gradbenih materialov nevtralen ali celo negativen ogljični odtis. Je antistatičen, uspešno uravnovesi vlago v zraku ter ustvarja razmere, prijazne tudi alergikom. Je tudi najprimernejši gradbeni material na potresno ogroženih območjih, saj izjemno dobro prenaša tlačno in vlečno obremenitev ter odlično prestane upogibno silo pri potresih. Ker ob požaru prevzame večje obremenitve kot beton ali jeklo, je tudi požarno varen.

Visoka energetska učinkovitost

Obdelava in predelava lesa porabita zelo malo energije, in ne le to: energijsko varčna je tudi celotna življenjska doba hiše P. A. T. H. Les je namreč eden od najbolj izolacijskih gradbenih materialov. Ob pravih detajlih pri gradnji, s pravilno izbranim stavbnim pohištvom in vgradnjo, z ustreznim sistemom ogrevanja in prezračevanja ter s premišljeno umestitvijo v okolje pa je energetsko še učinkovitejši. Če se odločite za ustrezen paket ekotehnoloških sistemov, lahko vaša hiša P. A. T. H. postane celo plusenergijska.

Visokotehnološka hiša

Inteligentna zasnova, tehnološko izpopolnjen konstrukcijski sistem, okolju prijazni gradbeni materiali, raba obnovljivih virov energije – vse te odlike zaokrožujejo tehnološke rešitve, ki prispevajo k bivalnemu udobju in varujejo okolje predvsem pri ogrevanju, prezračevanju in hlajenju vaše hiše. V svoje domovanje lahko vključite zeleno oz. pametno tehnologijo: avtomatizirane senčne tende, fotovoltaiko, sončne celice, toplotno črpalko, vetrno turbino in zbiralnik deževnice.

Vrhunski dizajn

Ekskluzivna vrednost linije hiš P. A. T. H je premišljena, estetska, etično naravnana oblikovna misel Philippa Starcka. Arhitekturni proporci in kompozicijska razmerja se uskladijo v eleganco, celoto zaokrožata prefinjena estetika izbranih detajlov in materialov ter etična naravnanost do zdravega in okolju prijaznega bivanja.

Možnost personalizacije

Hišo P. A. T. H. lahko prilagodite svojim bivanjskim pričakovanjem.  Na voljo so štiri družine hiš: dve enonadstropni, ena dvonadstropna in družina dopolnjujočih enot (garaže, ute, studii). Vsaka hiša je na voljo v treh tipih konstrukcijskih sistemov (steklen ovoj, kombinacija lesenih sten in steklene fasade ter ovoj iz lesene konstrukcije). Izbirate lahko med 34 različnimi tlorisi in različnim številom sob ter med različnimi tipi streh,  zunanjimi zaključki ter rešitvami za interier. Lahko pa se odločite za hišo P. A. T. H.  S, kjer so ustvarjalci koncepta že optimizirali izbore in ponudili domišljeno arhitekturno rešitev.

Časovna učinkovitost in finančna upravičenost

Montažna gradnja s predizdelanimi elementi omogoča natančno načrtovanje vseh procesov gradnje ter izdelavo in montažo v vseh vremenskih pogojih. Prednosti so občutne: učinkovitejši nadzor in odprava morebitnih napak, hitrejša gradnja in definirana cena, ki se do zaključka ne spreminja, saj so vsi stroški znani vnaprej.

Popolna asistenca

Sodelovanje z bodočimi stanovalci naših hiš nam je enako pomembno kot izdelava prestižnih bivališč P. A. T. H. Vemo, kako zahteven in poln dilem je nakup hiše, zato smo vam vselej na voljo z osebjem in vsem našim strokovnim znanjem glede izbire tipa hiše in njenih specifikacij ter vseh nadaljnjih postopkih. Prevzamemo lahko tudi stalen nadzor vsake faze gradbenega projekta od temeljev do zaključka gradnje in vam nudimo celotno poprodajno podporo.

Kontakti

Na voljo smo za vsa vaša vprašanja in zanimanja glede P.A.T.H. hiš in lesene montažne gradnje. Izpolnite obrazec in v najkrajšem možnem času boste prejeli povratno informacijo.

KUPEC

Če se zanimate za svojo P.A.T.H. hišo, vas prosimo, da izpolnite obrazec in odgovorite na nekaj vprašanj, saj vam bomo tako lahko hitreje in učinkovito pomagali pri vaših vprašanjih. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Več

PARTNER

Vselej širimo svojo distribucijsko mrežo. Če prepoznavate v sodelovanju z nami odlične priložnosti in bi bili radi bili del P.A.T.H. distribucijske mreže, prosimo, izpolnite obrazec in kmalu vas bomo kontaktirali z nadaljnjimi informacijami.

Več

MEDIJI

Naša medijska sporočila in fotografije v visoki resoluciji so vam na voljo v rubriki Press kit. Če imate kakršna koli nadaljnja vprašanja, nam pišite na path@starckwithriko.com in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Več

Več o hiši P. A. T. H.  L

Več o hiši P. A. T. H.  S

Ostanite v stiku