Prva P. A. T. H. hiša v Z.D.A.

V okviru projekta Starck with Riko bomo zgradili 750 m2 veliko P.A.T.H. hišo na čudovitem zasebnem posestvu, ki se nahaja v Bedfordu, le 40 kilometrov severno od Manhattna v zvezni državi New York. Dvonadstropno hišo tipa ‘Montfort’ bo navzven krasila steklena fasada in nepogrešljiva Starckova ‘corniche’ streha v obliki venca. Hiša bo novim lastnikom služila kot počitniški dom.

Večina notranje opreme v hiši je bila izbrana iz kataloga P.A.T.H., ki vsebuje visoko kakovostne in po naročilu narejene Starckove brezčasne izdelke.

Starck with Riko je trenutno v fazi projektiranja, gradnja pa naj bi se začela oktobra letos.  V okviru predpriprav so se izkopavanja in  vsa zemeljska dela začela že ta mesec.

P.A.T.H. hiše združujejo značilni Starckov dizajn in inteligentne bivanjske rešitve. Hiše so grajene z naprednim sistemom industrijske prefabrikacije in ponujajo visokotehnološke rešitve, ki omogočajo bistveno manjšo porabo energije. Ta širok spekter možnosti in koristi je v zelo kratkem času prepričal investitorje, da se odločijo za P.A.T.H.

Ostanite v stiku