5 razlogov za nakup hiše P. A. T. H.  S

Visoka energetska učinkovitost

Obdelava in predelava lesa porabita zelo malo energije, in ne le to: energijsko varčna je tudi celotna življenjska doba hiše P. A. T. H.  S. Les je namreč eden od najbolj izolacijskih gradbenih materialov. Ob pravih detajlih pri gradnji, s pravilno izbrano izolacijo in stavbnim pohištvom in vgradnjo, z ustreznim sistemom ogrevanja in prezračevanja ter s premišljeno umestitvijo v okolje pa je energetsko še učinkovitejši. Z izbiro ustreznega paketa eko-tehnoloških sistemov lahko vaša hiša
P. A. T. H.  S postane celo plus-energijska.

Najvišja stopnja predizdelanosti

Vsi gradbeni elementi hiše
P. A. T. H.  S – zunanje in notranje stene, strop in strešna konstrukcija – so vnaprej izdelani v naši proizvodni hali, kar lajša montažo na lokaciji, omogoča odpravo napak pred procesom montaže in delo na gradbišču manj obremenjuje okolje. Tak način gradnje omogoča natančno načrtovanje, vnaprej določeno trajanje posamezne faze gradnje in seveda zanesljiv datum vselitve.

Tehnična dovršenost

 

 Inteligentna zasnova, tehnološko izpopolnjen konstrukcijski sistem, okolju prijazni gradbeni materiali, raba obnovljivih virov energije – vse te odlike zaokrožujejo tehnološke rešitve, ki prispevajo k bivalnemu udobju in varujejo okolje predvsem pri ogrevanju, prezračevanju in hlajenju vaše hiše. Vaše domovanje že v osnovni vključuje zeleno tehnologijo, kot je toplotna črpalka in rekuperacija, ki jo lahko nadgradite tudi s fotovoltaiko in tako svojo hišo spremenite v plus-energijsko hišo.

Časovna in finančna upravičenost

Montažna gradnja s predizdelanimi elementi omogoča natančno načrtovanje vseh procesov gradnje ter izdelavo in montažo v vseh vremenskih pogojih. Prednosti so občutne: učinkovitejši nadzor in odprava morebitnih napak, hitrejša gradnja in definirana cena, ki se do zaključka ne spreminja, saj so vsi stroški znani vnaprej.

Popolna asistenca

 

Vselej smo vam na voljo z izkušenim osebjem in vsem našim strokovnim znanjem glede izbire tipa hiše in njenih specifikacij ter vseh nadaljnjih postopkih. Prevzamemo lahko tudi stalen nadzor vsake faze gradbenega projekta od temeljev do zaključka gradnje in vam nudimo celotno poprodajno podporo. Riko je zanesljiv, stabilen in mednarodno ugleden izvajalec, ki s svojimi partnerskimi podizvajalci uresničuje želje po ekološkem domovanju domačim in mednarodnim investitorjem že več kot 25 let.

Ostanite v stiku