Brezčasni design
hiše P. A. T. H.  S

 

Za slovensko tržišče ter z mislijo na tukajšnja bivanjska pričakovanja sta francoski oblikovalec Philippe Starck in podjetje Riko premišljeno zasnovala in razvila hišo P. A. T. H.  S – energetsko učinkovito leseno montažno dvonadstropno hišo z moderno interpretacijo klasične dvokapnice in tlorisom v dveh izbirnih različicah.

Hišo P. A. T. H.  S odlikuje domišljena in funkcionalna arhitektura z odprtim tlorisom dnevnega prostora z nadstandardno višino pritličja 260 cm, ki prispeva k volumnu in zračnosti ter omogoča raznolike možnosti razporeditve pohištva. Celotno stavbno pohištvo v obeh nadstropjih je celovišinsko in tako z obiljem naravne svetlobe poudarja vizualno kakovost notranjih prostorov, ustvarja pomembno ambientalno razkošje ter notranje prostore povezuje z okolico.

Prepoznavni in brezčasni dizajn Philippa Starcka, ki se odraža v premišljenih arhitekturnih proporcih in kompozicijskih razmerjih, v prefinjeni estetiki izbranih detajlov in materialov ter izbiri opreme visoke kakovosti,  dopolnjuje tudi etična naravnanost do zdravega in okolju prijaznega bivanja. P. A. T. H.  S  tako zadostuje vsem sodobnim bivanjskim pričakovanjem ter uporabnikom zagotavlja maksimalno bivalno udobje.

 

 

Ostanite v stiku