Eleganca hiš
P. A. T. H.  S

 

Eleganco hiša P. A. T. H. dosega zaradi premišljenih arhitekturnih proporcev in kompozicijskih razmerij, ki jih dopolnjujeta prefinjena estetika izbranih detajlov in materialov ter etična naravnanost do zdravega in okolju prijaznega bivanja.

Philippe Starck je zasnoval elegantno zunanjo podobo z aplikacijo prezračevane fasade iz aluminijastih panelov, ki so vizualno skladni z barvano aluminijasto strešno kritino. Streha je sodobna interpretacija klasične dvokapnice brez napuščev in s skritimi ogrevanimi žlebovi. Enovitost fasadnega ovoja dopolnjujejo celovišinske fiksne zasteklitve in balkonska vrata iz lesa in aluminija ter steklene ograje iz kaljenega stekla v nadstropju.

Odprti tloris dnevnega prostora brez podpornih stebrov, združen s kuhinjo in jedilnico, omogoča raznolike možnosti razporeditve pohištva. Kakovost notranjih prostorov zaokrožujejo celovišinska, po meri izdelana notranja vrata ter sanitarna oprema višjega cenovnega razreda, ki jo je Philippe Starck oblikoval v sodelovanju z vrhunskima proizvajalcema Duravit in Hansgrohe.

Ostanite v stiku