Premišljen tloris

Hiše P. A. T. H.  S zagotavljajo najvišjo kakovost bivanja

Domišljena in funkcionalna arhitektura, prostorski volumen, tlorisna razporeditev, raba ekoloških gradbenih materialov in nadstandardna in visokokakovostna vgrajena oprema zadostuje vsem sodobnim bivanjskim pričakovanjem ter zagotavlja maksimalno bivalno udobje.

Uporabljamo neoporečne materiale, pri katerem glavni gradnik predstavlja lesena okvirna konstrukcija in lesena okna, izdelana iz smrekovega lesa z lepilom brez formaldehida. Odprti tloris dnevnega prostora brez podpornih stebrov, združen s kuhinjo in jedilnico, v pritličju z nadstandardno višino 260 cm prispeva k volumnu in zračnosti ter omogoča raznolike možnosti razporeditve pohištva. Hiša P. A. T. H  S ima zagotovljeno mero naravne svetlobe, ki dokazano prispeva k izboljševanju fizičnega in psihičnega počutja, k zmanjševanju porabe energije ter poudarja vizualno kakovost notranjih prostorov. Tako je celotno stavbno pohištvo v obeh nadstropjih celovišinsko in tako z obiljem naravne svetlobe ustvarja pomembno ambientalno razkošje ter notranje prostore povezuje z okolico.

Uporaba ekološke tehnologije za ogrevanje in prezračevanje, kot je talno gretje s toplotno črpalko in prezračevanje z rekuperacijo, pa skrbita za idealno bivalno klimo ob nizkih stroških obratovanja.

Ostanite v stiku