5 posebnosti hiše P.A.T.H.  S

Hitro in natančno izgrajena

Medtem ko je klasična gradnja običajno časovno zamudna in zahteva mnogotera usklajevanja na gradbišču, je hitrost gradnje ena od bistvenih prednosti in posebnosti montažnih hiš. Elementi lesene montažne hiše
P. A. T. H.  S se tako vnaprej izdelujejo v Rikovi vrhunsko opremljeni proizvodni hali skozi celo leto, neodvisno od vremenskih pogojev in zaščiteni pred zunanjimi vplivi, kar omogoča natančno načrtovanje vseh procesov in faz gradnje. Prednosti so občutne: učinkovitejši nadzor in odprava morebitnih napak, hitrejša gradnja in določena cena, ki se do konca ne spreminja, saj so vsi stroški znani vnaprej.

Sodobna, prostorna in svetla

 Hiša P. A. T. H.  S ponuja sodobno premišljeno arhitekturno rešitev. Odprti tloris dnevnega prostora brez podpornih stebrov, združen s kuhinjo in jedilnico, v pritličju z nadstandardno višino 260 cm prispeva k volumnu in zračnosti ter omogoča raznolike možnosti razporeditve pohištva. Celotno stavbno pohištvo v obeh nadstropjih je celovišinsko in tako z obiljem naravne svetlobe ustvarja pomembno ambientalno razkošje ter notranje prostore povezuje z okolico.

Tudi za manjše parcele

Dvonadstropna, z moderno interpretacijo klasične dvokapnice brez napuščev, s tlorisno razporeditvijo v skupni izmeri 130 m2 neto in tlorisnim odtisom zgolj 83 m2 bruto je hiša P. A. T. H.  S primerna tudi za manjše parcele tako v urbanem kot podeželskem okolju. Dostopna je v dveh premišljenih tlorisnih zasnovah, ki se razlikujeta glede na orientiranost bivalnega prostora glede na izhod na teraso, in tako omogočata umestitve na različne konfiguracije zemljišč.

Cenovno dostopna

 

Hiša P. A. T. H.  S zasleduje poslanstvo Philippa Starcka, da mora sodoben dizajn izboljševati življenje čim večjega števila ljudi. Prav zato hiša P. A. T. H.  S ne optimizira le vašega bivanja, temveč tudi nadaljnje stroške pri vzdrževanju in ogrevanju ter nenazadnje tudi ceno. V to je vključen osebni podpis Philippa Starcka ter projektiranje in izgradnja hiše na ključ z opremo višje kakovostnega razreda. Podjetje Riko zagotavlja najvišjo stopnjo kakovosti gradnje in vgrajene opreme ter nudi 30-letno garancijo na konstrukcijo in garancijo na opremo pod garancijskimi pogoji proizvajalcev.

Vrhunski design

 

Philippe Starck je kultni oblikovalec, ki že več kot 40 let premika merila in meje sodobnega oblikovanja. Je velik premišljevalec in glasnik eko načel, ki jih v sodelovanju s podjetjem Riko uresničuje v liniji hiš P. A. T. H. by Starck with Riko. Najnovejša linija
P. A. T. H.  S, ki jo je Philippe Starck oblikoval posebej za slovenski milje, predstavlja elegantno, nizkoenergijsko tipsko montažno hišo s funkcionalno razporeditvijo prostorov, nadstandardno opremo in vrhunsko tehnologijo, ki je na voljo na ključ po dostopni ceni.

Ostanite v stiku