Sodobne lesene montažne hiše P. A. T. H.

Linija lesenih hiš P. A. T. H. predstavlja bivanjsko ugodje za vse generacije. Še posebej nagovarja vse tiste, ki cenijo prednosti lesene montažne gradnje in brezčasni dizajn mednarodne legende oblikovanja Philippa Starcka.

Raziščite P. A. T. H. koncept

Sodobni trajnostni koncepti

v bivanjskih prostorih

Ekskluzivno

Ekskluzivnost linije hiš P. A. T. H.  L se ne kaže le preko P. A. T. H. koncepta, temveč v razponu izbire med različnimi tlorisi, nadstropji, konstrukcijskimi tipi, tipologijami strehi ter dizajnersko dovršenih notranjih zaključkov. Svojo hišo P. A. T. H.  L lahko prilagodite svojim specifičnim bivanjskim pričakovanjem.

  • Možnost lastne konfiguracije, 34 različnih tlorisnih rešitev.
  • Predaja na ključ v 8-10 mesecih.
  • Katalog s široko paleto notranje opreme in zaključkov po izboru Philippa Starcka.
Več

Domišljeno

Linija P. A. T. H.  S odlike P. A. T. H. koncepta prilagaja klasičnim bivanjskim pričakovanjem. Natančno premišljen tloris in funkcionalnost zaokrožuje prečiščena estetska misel Philippa Starcka.

P. A. T. H.  S je svojim stanovalcem nadvse prijazna hiša.

  • Vnaprej definirana in optimizirana arhitekturna rešitev.
  • Rešitev na ključ v 6-8 mesecih.
  • Brezčasna estetika Philippa Starcka po dostopni ceni.
Več

Zakaj hiša P. A. T. H.?

Predizdelava
vaše hiše

Vsi gradbeni elementi hiše P. A. T. H. so vnaprej izdelani v naši računalniško vodeni proizvodni hali, kar skrajša čas montaže na lokaciji, možnost napak med gradnjo, manj obremenjuje okolje, omogoča dobro načrtovanje trajanja vseh faze gradnje ter nadzor nad stroški.

Asistenca
za vas

S svojim strokovnim znanjem in izkušnjami smo vam vselej na voljo pri izbiri tipa hiše in možnostih zaključkov, svetujemo vam pri finančni optimizaciji, prevzamemo tudi stalen nadzor nad vsako fazo gradbenega projekta in vam nudimo celotno poprodajno podporo.

Tehnološka
dovršenost

V svoj dom lahko vključite zeleno oz. pametno tehnologijo, ki prispeva k bivalnemu udobju, izboljšuje energetsko učinkovitost in s tem varuje okolje: avtomatizirane senčne tende, fotovoltaiko, sončne celice, toplotno črpalko, vetrno turbino in zbiralnik deževnice.

Hiša P. A. T .H.
za vaš dom

Za vas smo ustvarili nizkoenergijsko montažno hišo, pri kateri lahko tipsko zasnovo prilagodite svojim bivanjskim pričakovanjem. Premišljen dizajn, tehnološka dovršenost, trajnostni poudarki in garantirana kakovost nudijo odlično priložnost za idilo v vašem domu.

Starck in Riko

Philippe Starck

Predana skrb do okolja, razumevanje fluidnosti sodobnega časa in življenjskih slogov, ustvarjalna drža z neskončno mero domišljije, iskrivo navdušenje za inteligentne sisteme v rabi, ljubezen do premišljenih idej in konceptov, želja po spreminjanju sveta na boljše – s temi pristopi je Philippe Starck preoblikoval našo vsakdanjost. Ustvaril je najbolj ikonične objekte – od vsakodnevnih izdelkov, kot so stoli in ožemalnik limon, do revolucionarnih megajaht, električnih avtomobilov in hotelov – ter nikoli ni prenehal premikati meja in meril sodobnega dizajna.

Starck

Riko

Podjetje Riko se je na mednarodnih trgih se je uveljavilo na področju industrije, v prometni, komunalni, okoljevarstveni in energetski infrastrukturi ter v gradbeništvu, kjer se še prav posebej zavzema za zeleno usmeritev v bivanjski kulturi. Z lastnim sistemom lesene montažne gradnje, ki ga odlikuje najsodobnejša tehnologija, in z doseganjem najvišjih ekoloških standardov v gradnji navdušuje zahtevne evropske naročnike lesenih stanovanjskih hiš, turističnih in javnih objektov, predvsem vrtcev in šol.

Riko

Zanimivosti

Spremljajte zanimivosti iz področja lesene montažne gradnje, sodobnih pristopih v oblikovanju ambientov ter novice o P.A.T.H. hišah.

Več

Kontakti

Na voljo smo za vsa vaša vprašanja in zanimanja glede P.A.T.H. hiš in lesene montažne gradnje. Izpolnite obrazec in v najkrajšem možnem času boste prejeli povratno informacijo.

KUPEC

Če se zanimate za svojo P.A.T.H. hišo, vas prosimo, da izpolnite obrazec in odgovorite na nekaj vprašanj, saj vam bomo tako lahko hitreje in učinkovito pomagali pri vaših vprašanjih. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Več

PARTNER

Vselej širimo svojo distribucijsko mrežo. Če prepoznavate v sodelovanju z nami odlične priložnosti in bi bili radi bili del P.A.T.H. distribucijske mreže, prosimo, izpolnite obrazec in kmalu vas bomo kontaktirali z nadaljnjimi informacijami.

Več

MEDIJI

Naša medijska sporočila in fotografije v visoki resoluciji so vam na voljo v rubriki Press kit. Če imate kakršna koli nadaljnja vprašanja, nam pišite na path@starckwithriko.com in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Več

Ostanite v stiku