Starck with Riko - dvonadstropna lesena montažna hiša

Novice

Spremljajte zanimivosti iz področja lesene montažne gradnje, sodobnih pristopih v oblikovanju ambientov ter novice o P.A.T.H. hišah.

Novice

Kliping

PRESS KIT

V rubriki ‘Press Kit’ boste lahko našli naša sporočila za javnost, zaokrožena z arhivom fotografij v visoki ločljivosti in ključnimi informacijami o Philippu Starcku in podjetju Riko.

Poslovni podatki

Naziv podjetja: Riko, d.o.o.
Daljši naziv: Riko, industrijski, gradbeni inženiring in leasing, d.o.o.
Sedež: Bizjanova 2, 1000 Ljubljana

T: 00 386 (0) 1 58 16 300
F: 00 386 (0) 1 58 16 340
E: riko@riko.si

Davčna številka: SI48222917
Matična številka: 5909368
Šifra dejavnosti: 71.129

Direktor: Janez Škrabec

Kontakti

Na voljo smo za vsa vaša vprašanja in zanimanja glede P.A.T.H. hiš in lesene montažne gradnje. Izpolnite obrazec in v najkrajšem možnem času boste prejeli povratno informacijo.

KUPEC

Če se zanimate za svojo P.A.T.H. hišo, vas prosimo, da izpolnite obrazec in odgovorite na nekaj vprašanj, saj vam bomo tako lahko hitreje in učinkovito pomagali pri vaših vprašanjih. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Več

PARTNER

Vselej širimo svojo distribucijsko mrežo. Če prepoznavate v sodelovanju z nami odlične priložnosti in bi bili radi bili del P.A.T.H. distribucijske mreže, prosimo, izpolnite obrazec in kmalu vas bomo kontaktirali z nadaljnjimi informacijami.

Več

MEDIJI

Naša medijska sporočila in fotografije v visoki resoluciji so vam na voljo v rubriki Press kit. Če imate kakršna koli nadaljnja vprašanja, nam pišite na path@starckwithriko.com in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Več

Ostanite v stiku